Patison w kuchni
czwartek, 24 maja 2018

Tarta rabarbarowa na kokosowym spodzie.

›
Sezon rabarbarowy w pełni, ja jestem wielką miłośniczką rabarbaru i zajadam się nim jak tylko mogę. Dzisiaj mam dla Was propozycję tarty, k...
1 komentarz:
środa, 28 marca 2018

Cytrynowa babka z borówkowym lukrem.

›
Czasu do świąt coraz mniej, menu już przygotowane, czekam niczym w blokach startowych by móc zacząć piec i gotować te wszystkie pyszności. ...
niedziela, 25 marca 2018

Żurek z chrzanem na wędzonce.

›
Wielkanoc tuż, tuż. To już ostatni moment by nastawić zakwas na żurek i kompletowanie składników do świątecznego menu. Na naszym stole nie ...
1 komentarz:
wtorek, 20 marca 2018

Makaron w sosie śmietanowym z pieczarkami i porem.

›
 Dzisiejsze danie należy do tych szybkich. Kiedy nie mam czasu i zbytnich chęci na czarowanie w kuchni przygotowuję makaron, do tego jakieś...
wtorek, 13 marca 2018

Zakwas na żurek.

›
Do Wielkanocy jeszcze trochę czasu, ale już można spokojnie przymierzać się do zrobienia zakwasu na żurek. Zakwas robi się kilka dni, dwa t...
poniedziałek, 12 marca 2018

Wegańskie ciasto marchewkowe.

›
Wpadła w nasze ręce gazetka z przepisami wydanymi przez jeden ze znanych marketów. Moja druga połowa przejrzała dokładnie wszystkie zamiesz...
czwartek, 8 marca 2018

Daktylowe ciasteczka kokosowe, bez tłuszczu i cukru.

›
Wszystkiego dobrego w dniu naszego święta Kobitki! Obyśmy miały dzień kobiet cały rok. Zaraz zabieram się za ciasto na dziś, najpierw szybk...
3 komentarze:
czwartek, 22 lutego 2018

Jaglane brownie.

›
Przepis na to brownie dostałam od koleżanki, "rób, ja piekłam dwa dni pod rząd". Następnego dnia już miałam składniki i brałam si...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Patisown w kuchni.
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.